openingspagina

SCHAKEN in Heiloo? Dat kan bij schaakvereniging OPPOSITIE

Schaakvereniging Oppositie opgericht in 1934 is voor zowel beginners als gevorderden een gezellige schaakclub.
De volwassenen spelen op dinsdagavond vanaf 20.00 uur een onderlinge competitie, snelschaak- en bondswedstrijden in ontmoetingscentrum Trefpunt Abraham du Bois-hof 2 in Heiloo.

De jeugdigen, zowel meisjes als jongens (vanaf 5 jaar), spelen op vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in het gebouw van de Openbare Bibliotheek waar schaakles wordt gegeven en onderlinge competitie wordt gespeeld (ingang poort aan de Stationsweg naast de Rabobank). Tevens wordt er jaarlijks een schoolschaakkampioenschap en een Grand-Prixtoernooi georganiseerd, waaraan jeugdige schakers uit heel Noord-Holland meedoen.

Ge´nteresseerd?
Kom eens (de jeugd eventueel begeleid door ouder) of speel tijdelijk een paar keer vrijblijvend mee, bel dan de wedstrijdleider zodat je voor die avond wordt ingedeeld. Je kunt later besluiten lid te worden van onze vereniging.

Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij het bestuur.